vakioryhmät

Vapautuvia vakioryhmäpaikkoja kaudelle kevät-kesä 2024 – haku on auki!

Täydennyshaku vakioryhmiin vapautuneisiin paikkoihin on nyt auki. Treenikausi on kuuden kuukauden mittainen ja ajoittuu jaksolle helmi-heinäkuu 2024. Treenikertoja kaudessa on 24. Kauden ensimmäiset treenit alkavat parittomalla viikolla 5 (ma 29.1. alkaen) ja kauden viimeiset treenit ovat parillisella viikolla 28.

Kesäkaudella vakioryhmät treenaavat sekä hallissa että Sorsasalon koirakentällä ulkokentällä (pl.junnuryhmät). Keskiviikon ison kentän ryhmät treenaavat Sorsasalon ulkokentällä kesäkaudella joka viikko.

Hae mieluista ryhmäpaikkaa toimittamalla yhteystietosi ja koirasi tiedot osoitteeseen hupu.ryhmat@gmail.com. Ilmoita hakemuksessa myös mahdollinen hupu-pistesaldosi.

Mikäli et tulisi valituksi ensisijaisesti valitsemaasi ryhmään pistemääräsi perusteella, sinulle voidaan tarjota muuta vaihtoehtoista paikkaa. Mikäli HuPu-pistesaldo ei notku pisteistä voit maksimoida mahdollisuutesi ryhmään pääsyyn hakemalla sellaiseen ryhmään, johon on eniten vapaita paikkoja tarjolla.

Hae ryhmäpaikkaa kipin kapin, mutta viimeistään su 21.1. mennessä!

  • Nousuhukan kausivalmennus (1 VAPAA PAIKKA)

1-2 luokassa kisaavan tai kisavalmiin koirakon kausivalmennusryhmä, jossa käydään kauden aikana kattavasti läpi teemoittain kaikki kisaavan agilitykoirakon työkalupakkiin kuuluvat osa-alueet. Kauden aikana koirakko saa läpileikkauksen erilaisiin ohjauskuvioihin, eri estetyyppien osaamiseen ja omien taitojen vahvistamiseen agilityssa vaadituilla eri osa-alueilla.

Ryhmä treenaa joka toinen viikko. Ryhmän hinta: 120 e
Kausi: 6.2.2024-10.7.2024
Aika: Ke klo 19:15-20:15 (PARILLINEN VIIKKO) Ryhmän koko: 4 koirakkoa
Valmentajat: Jonna

  • Kisahukan kausivalmennus (2 VAPAATA PAIKKAA)

3-luokassa kisaavien kausivalmennusryhmä, jossa laaditaan kauden alussa jokaiselle koirakolle oma kausisuunnitelma tukemaan omia tavoitteita ja treenaamista. Omatoimisissa treeneissä keskitytään erityisesti niihin teemoihin, jotka tukevat kyseisen koirakon omaa treenisuunnitelmaa. Ryhmää käy valmentamassa myös vaihtuvat valmentajat, mutta siinä voi olla myös välillä itsenäistä treenaamista.

Ryhmän hinta: 120 e
Kausi: 31.1.2024-3.7.2024
Aika: Ke klo 19:15-20:15 (PARITON VIIKKO)
Ryhmän koko: 4 koirakkoa

  • Iso-Hukkakakkoset (2 VAPAATA PAIKKAA)

Ison kentän ratatreenit 1-2 -luokan koirakolle. Ryhmä treenaa joka toinen viikko.

Ryhmän hinta: 210 e
Kausi: 31.1.2024-3.7.2024
Aika: Ke klo 17:45-19:00 (PARITON VIIKKO). (Radan rakennus klo (17:15-17:45, ryhmä asettaa väliaidat takaisin klo 19:00-19:15) Ryhmän koko: 5 koirakkoa
Valmentajat: Virpi

  • RALLY-TOKO OMATOIMIRYHMÄ B (3 VAPAATA PAIKKAA)

Rally-tokon omatoimiryhmä. Ryhmä sopii sinulle, joka olet käynyt rally-tokon alkeiskurssin tai tunnet muuten tehtävät ja haluat treenata omatoimiryhmässä. Ryhmässä on mahdollista treenata olitpa missä tasoluokassa tahansa. Viikkotreeneissä teemana on vaihtelevasti tekniikkaa ja ratoja vaihtoehtoisin kyltein koirakon tasoluokan mukaan.

Ryhmän hinta: 185 e
Kausi: 5.1.- 8.7.2024
Aika: Ma klo 19:30-21:00
Ryhmän koko: 6 koirakkoa

Muistutuksena vakioryhmissä treenaaville:

Hu-Pu-pisteet:
Agilityryhmissä treenaamisen edellytyksenä on, että ohjaajalla on kerättynä vähintään 24 hupupistettä kahden edellisen kauden eli 12 kuukauden aikana.
Hoopers- ja rally-tokoryhmiin tarvitaan 12 hupupistettä.

Uusilta ryhmäläisiltä ei edellytetä etukäteen kerättyjä pisteitä vaan pisteitä voi kerätä tulevan kauden aikana. Lisätietoja pisteiden keräämisestä löytyy sivulta http://hukka-putki.fi/tietoa-seurasta/hupu-pisteet

Muista, että voit kerätä pisteitä myös järjestämällä koulutuksia tai vetämällä lyhyitä kursseja. Ota yhteys kurssit.hupu@gmail.com.

Jäsenyys ja lisenssit:

Ohjaajan tulee olla Hukka-Putken jäsen. Jäseneksi liitytään ja jäsenmaksu vuodelle 2024 maksetaan Suomisportissa. Ohjeet ja linkit jäsenmaksun maksamiseen löytyvät täältä: https://www.hukka-putki.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/

Lisenssi:

Ohjaajalla tulee olla A-, B- tai C-lisenssi agilityn vakioryhmissä treenatakseen. Lisenssin saat ostettua Suomisportin kautta sekä itsellesi että huollettavallesi.

Muuta huomioitavaa:

– Ryhmäpaikka kauden ajaksi on sitova (peruutukset eläinlääkärin todistuksella).
– Huomioithan, että ryhmät ovat osa seuratoimintaa ja valmentajat tekevät valmennustyötä vapaaehtoisesti. Joskus eteen voi tulla tilanteita, että valmentaja tulee sairaaksi tai estyy pääsemästä treenien vetoon. Mikäli sijaista ei löydy, on mahdollista, että ryhmä treenaa tällöin omatoimisesti. Näissä tilanteissa on hyvää pitää puolin ja toisin yllä seurahenkeä ja pohtia yhteisiä mahdollisuuksia pitää treenit vaikka treeniporukan kesken kotitehtäviä harjoitellen tai yhdessä toinen toista tsempaten. Yhdessä ollaan enemmän!