Liikuntasetelit

LIIKUNTASELELIT JA LIIKUNTAEDUT MAKSUVÄLINEENÄ

Hukka-Putki ry hyväksyy agilitytapahtumien (agilityharjoitukset, agilitykilpailut ja muut agilityyn liittyvät tapahtumat) maksuksi seuraavat liikuntaedut. Hukka-Halli Oy hyväksyy näillä eduilla avaimien tai kenttävuokrien maksamisen.

  • Eazybreak
  • ePassi
  • Smartum
  • Tyky

HUOM! Ilmoita ehdottomasti sähköpostilla, kun haluat maksaa laskun liikuntaeduilla. Kisamaksujen maksamisesta lisätietoa jäljempänä.

Treeni ja kurssimaksut: sari.valtonen@kolumbus.fi
Avainmaksut ja kenttävuokrat: toimisto@hukka-halli.com

Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa vain omia laskuja ja maksuja.

Seteleillä maksaminen

Koiramekan perällä kentän 5 vieressä on postilaatikko, johon liikuntasetelit voi jättää kirjekuoressa. Kirjoita kirjekuoren päälle maksunsaaja; Hukka-Halli avain- ja kenttämaksuissa tai Hukka-Putki kurssi- ja vakiovuoromaksuissa. Liitä mukaan aina oma nimesi sekä laskun numero. Setelin kääntöpuolelle tulee olla kirjattuna käyttäjän nimi. ​

Seteli hyväksytään maksuksi aina nimellisarvostaan. Seteleitä ei vaihdeta rahaksi eikä niistä anneta rahaa takaisin. Vanhentuneita seteleitä ei vastaanoteta.​

Kisamaksut

Sähköisiä palveluilta käytettäessä tulee kisamaksut maksaa etukäteen ennen Kitussa kisoihin ilmoittautumista. Kirjaa Kitun ilmoittautumisen lisätietoihin, millä liikuntaedulla olet kisamaksun tai osan siitä maksanut. Paperiset liikuntasetelit tulee toimittaa kisapaikalle ilmoittautumis-/infotiskiin.

Postilaatikko liikuntaseteleiden jättöä varten kentän 5 vieressä.