ajankohtaistajäsentiedotteetvakioryhmät

MUISTUTUS Kausi kevät-kesä 2024 ja vakioryhmäpaikat

Kausi vaihtuu – vakioryhmien kokoonpanot jatkavat lähtökohtaisesti ennallaan. Seuraava treenikausi on kuuden kuukauden mittainen ja ajoittuu jaksolle helmi-heinäkuu 2024. Treenikertoja kaudessa on 24 (joka toinen viikko treenaajilla 12). Kauden ensimmäiset treenit ovat viikolla 5 (ma 29.1. alkaen) ja viimeiset viikolla 28. Junnuryhmien osalta kausi päättyy toukokuun loppuun.
Kesäkaudella vakioryhmät treenaavat sekä hallissa että Sorsasalon koirakentällä ulkokentällä (pl.junnuryhmät). Keskiviikon ison kentän ryhmät treenaavat Sorsasalon ulkokentällä kesäkaudella joka viikko.

Vakioryhmien kokoonpanot pyritään mahdollisuuksien mukaan säilyttämään nykyisellään.

Muutoksia aikatauluihin kauden vaihteessa on tulossa rallytokoryhmiin, jossa ensimmäinen ryhmä treenaa jatkossa klo 18:00-19:00 (jos ryhmässä 6 paikkaa lopetus 19:30) ja toinen ryhmä 19:00/19:30-20:30/21:00 (riippuen onko ensimmäisen ja/tai toisen ryhmän lopullisessa kokoonpanossa 4 vai 6 paikkaa). 

Tärkeää! Mikäli et aio jatkaa tulevana kautena vakioryhmäpaikallasi, toimita tieto siitä pikimmiten hupu.ryhmat@gmail.com (viimeistään 17.1.2024 mennessä).

VAPAUTUNEET PAIKAT VAKIORYHMIIN OVAT NÄKYVISSÄ NETTISIVUILLA ERILLISESSÄ TIEDOTTEESSA. TÄYDENNYSHAKU VAPAUTUNEISIIN VAKIORYHMÄPAIKKOHIN ON AUKI 21.1. SAAKKA.

Muistutuksena vakioryhmissä treenaaville:

Hu-Pu-pisteet:
Agilityryhmissä treenaamisen edellytyksenä on, että ohjaajalla on kerättynä vähintään 24 hupupistettä kahden edellisen kauden eli 12 kuukauden aikana.
Hoopers- ja rally-tokoryhmiin tarvitaan 12 hupupistettä.
Uusilta ryhmäläisiltä ei edellytetä etukäteen kerättyjä pisteitä vaan pisteitä voi kerätä tulevan kauden aikana. Lisätietoja pisteiden keräämisestä löytyy sivulta http://hukka-putki.fi/tietoa-seurasta/hupu-pisteet

Muista, että voit kerätä pisteitä myös järjestämällä koulutuksia tai vetämällä lyhyitä kursseja. Ota yhteys kurssit.hupu@gmail.com.

Jäsenyys ja lisenssit:

Ohjaajan tulee olla Hukka-Putken jäsen. Jäseneksi liitytään ja jäsenmaksu vuodelle 2024 maksetaan Suomisportissa. Ohjeet ja linkit jäsenmaksun maksamiseen löytyvät täältä: https://www.hukka-putki.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/

Lisenssi:

Ohjaajalla tulee olla A-, B- tai C-lisenssi agilityn vakioryhmissä treenatakseen. Lisenssin saat ostettua Suomisportin kautta.