Agilitykisatajankohtaistakisat

Viralliset agilitykilpailut 8.-9.6.2024

Hukka-Putki Ry järjestää viralliset agilitykilpailut 8.-9.6.2024 Koiraurheilukeskus SAVOlla, Siilinjärven Toivalassa, vain 10km Kuopion keskustasta.

Tuomari: Laura Mättö

𝗟𝗔𝗨𝗔𝗡𝗧𝗔𝗜
1-luokka 2 hyppyrataa + 2 agilityrataa (ABCD)
2-luokka 2 agilityrataa + 2 hyppyrataa (DCBA)

𝗦𝗨𝗡𝗡𝗨𝗡𝗧𝗔𝗜
3-luokka 2 hyppyrataa + 2 agilityrataa.

3lk jaetaan isoihin (SL ja L) ja pieniin (XS-M). Kisajärjestys on ABCD (pikkumaksit ja maksit) ja DCBA (pikkuminit, minit ja medit).

Starttijärjestys L-XS.

Lähtölistat, kisajärjestys ja aikataulu:

Aikataulu

Lähtölistat:

> Lauantai 1- ja 2-luokat
> Sunnuntai 3-luokka

Livestream

Kisojen livestream löytyy Hukka-Putken Youtube-kanavalta

Vastaava koetoimitsija:
Lauantai: Leija Koponen, p. 044 3400666 (aamupäivä), Susanna Järvisalo, p. 044 3578820 (iltapäivä).

Sunnuntai: Heli Mylläri, p. 040 7351916 (aamupäivä), Virpi Koponen, p. 044 5914746 (iltapäivä).

Kisapaikka

Koiraurheilukeskus SAVO, Sähkökierto 4, 70900 Toivala.
Koiraurheilukeskus SAVO sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, vain n. 10 km päässä Kuopion torilta.
Pysäköinti ja kulku halliin alapihan kautta Takojantieltä. Yläkerran hyvinvointitilat on varattu toimihenkilöiden käyttöön. Tarvittaessa lisäpaikkoja löytyy hallia vastapäätä (Takojantien toisella puolella, Pizzerian vasemmalla puolelta löytyvä hiekkakenttä).
Hallin lämpötila on noin 15°C, alustana toimii Saltex tekonurmi kumirouhetäytöllä ja käytössä uudet esteet (Galicanin SOFTline -kontaktiesteet, pehmo muuri ja pituus).
Kisakentän (42 m x 20 m) lisäksi hallissa on kahvio, häkkialue sekä pieni lämmittelyalue.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen: viimeistään su 2.6.2024.
Ilmoittautumiset KITUn kisakalenterin kautta.

Hinta, viralliset agilitykilpailut: Kaikki startit 14 €. Hupua edustaville kaikki startit 12 €. Alle 18v ohjaajien kaikki startit kisoissa -50%. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava viestikentässä ”Junnustartit” ja ohjaajan syntymävuosi.

Meille käy maksuvälineenä myös Eazybreak, ePassi, Smartum ja Tyky. Sähköisiä palveluita käytettäessä tulee kisamaksut maksaa etukäteen ennen Kitussa kisoihin ilmoittautumista.

Liikuntaetu: Kirjaa käyttämäsi liikuntaedun palveluntarjoaja KITUssa lisätiedot-viestikenttään ja merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä maksettu-kenttään ja kirjoita vahvistuskoodi/maksutunnus arkistointitunnuksen paikalle. Mikäli maksat sekä pankkisiirtona, että liikuntaedulla, merkkaa liikuntaedun vahvistuskoodi/maksutunnus sekä edulla maksettu summa viestikenttään.

Liikuntasetelit: Merkitse ilmoittautuessasi seteleillä maksettava euromäärä lahjakortti-kenttään ja kirjoita viestikenttään ”Smartum-setelit”. Setelit vastaanotetaan ilmoittaumispisteessä lahjakorttien tapaan, niiden tulee olla voimassa ja takana tulee lukea setelin haltijan eli ohjaajan nimi.

Jälki-ilmoittautumiset kisoja edeltävään tiistaihin mennessä 20 € tällä lomakkeella.

Tiedustelut: hupunkisat at gmail.com

Koirien mittaaminen

Kilpailijat, joilla ei ole virallista mittaustodistusta, mitataan kilpailupaikalla. 
D.10 Kokoluokan määritysohje, (voimassa 5.3.2023 alkaen).
Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään 2.6.2024.
Mittaukseen ilmoittauttaudutaan tästä linkistä.
Maksa mittausmaksun SuomiSport-palvelun kautta suoraan SAGI:n tilille. Mittausmaksun maksamisen ohje

Toimiminen kisapaikalla ja kilpailukirjat

 • Kilpailukirjat kerätään kaikilta koirakoilta. Toimiston edessä on kisakirjapiste. Pisteellä kisaaja lisää kisakirjan väliin lähtönumerollaan varustetun lapun ja kirjat jätetään numerojärjestykseen kisakirjapisteellä olevaan lokeroon. Jos koiralle ei ole vielä päivitetty kisakirjaa, lisääthän yhteenvetolapun 0-tuloksista.
 • Osallistumismaksuina käytetyt lahjakortit tulee toimittaa kisapaikalla olevaan pisteeseen omalla nimellä merkittyinä ennen starttia, muutoin ei pääse kisaamaan.
 • Luokan ensimmäiset radat eivät ala ennen aikataulussa ilmoitettua aikaa
 • Kentän ympäristön pitäminen siistinä on todella tärkeää. Siivoathan koirasi jätökset.
 • Juoksuiset nartut voivat osallistua kaikkiin luokkiin ja ne lähtevät omalla arvotulla paikallaan. Juoksuisille nartulla tulee käyttää hallin sisällä koko ajan (poislukien oma vuoro) juoksusuojaa ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuajasta. Nauhoja on tarjolla ilmoittautumispisteessä. Juoksuisille nartuille on varattu erillinen alusta lähtöalueelle ja oma häkkialue hallissa.
 • Rokotukset ja mittaustodistukset tarkistetaan pistokokein.
 • Noudatathan reilun seuran pelisääntöjämme. Jos kohtaat epäasiallista käytöstä tai ihmisen tai eläimen hyvinvointiin liittyviä huolia, seurassamme on nimetyt henkilöt, joihin voit olla yhteydessä. Yhteystiedot löytyvät pelisäännöistämme.

Muistathan…

 • Ota mukaan kilpailukirja, rekisteri- ja rokotustodistus sekä mittaustodistus. Kilpailukirjoja (3 €) myydään tulospalvelussa.
 • Kilpailijoilla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi.
 • Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä joko mikrosirulla tai tatuoinnilla, sekä rokotettuja SKL:n rokotussäännön mukaisesti.
 • Lähtölista on nähtävissä HuPu:n nettisivuilla viimeistään kisoja edeltävänä torstaina.

Tulokset

Reaaliaikaiset tulokset löydät Agilityn tulospalvelusta Tollerista.

Jos joudut perumaan osallistumisesi

Poisjäännit tulee ilmoittaa torstaihin asti hupunkisat at gmail.com ja sen jälkeen tällä lomakkeella.

Poissaolon ilmoittamista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka näet lähtölistoista.

Mikäli kilpailet useammalla koiralla, täytä ilmoitus kaikista koirista erikseen tai kirjaa kummankin tiedot samalle ilmoitukselle.

Kisamaksujen palautukset anotaan lomakkeella, jonka liitteeksi laitetaan esimerkiksi eläinlääkärintodistus tai lääkärintodistus.
Lomake liitteineen lähetetään postitse osoitteella Sari Valtonen, Laitilantie 28 D 1, 71800 Siilinjärvi tai sähköpostilla sari.valtonen(at)kolumbus.fi. Anomukset tulee toimittaa viikon kuluessa kisoista. Täytä lomake huolellisesti: epäselvissä tapauksissa veloitamme 5 euroa. Todistuksia ei oteta vastaan kisapaikalla!
> Osallistumismaksun palautuslomake (pdf)

Talkoolista

Lisää itsesi talkoolistaan alla olevan linkin kautta. Olethan tarkka listaa täyttäessä ettet poista jo ilmoittautuneita talkoolaisia listalta!

Talkoolista

Yhteistyössä