ajankohtaistakoulutusvakioryhmät

Uusi kausi starttaa!

Syksyn treenikausi alkaa jo pian, eli 2.8. alkavalla viikolla. Vakioryhmien lukujärjestys on vihdoin saatu säädettyä ainakin alustavaan kuosiin, ja se on nähtävissä jäsensivuilla: https://www.hukka-putki.fi/jasenille/ (salasanan voit pyytää valmentajaltasi tai spostista hupu.ryhmat (at) gmail.com)

Jos lukujärjestyksessä näkyvä ryhmäpaikka ei sinulle sovi, haluat irtisanoa paikkasi, tai olet jostain syystä jäänyt ilman paikkaa, niin olethan yhteydessä hupu.ryhmat (at) gmail.com. Ole myös yhteydessä, jos olet uusi jäsen ja haluat hakea ryhmäpaikkaa!

Huomioi siis, että lukujärjestys voi vielä hieman päivittyä, ja että 17.9. asti vakioryhmät treenaavat Sorsasalossa, ja sen jälkeen siirtyvät sisätiloihin joko Koiramekkaan tai Metkaan.

Syyskausi alkaa viikolla 31 ja jatkuu viikolle 4. Viikot 51 ja 52 ovat taukoa, jolloin treenikertoja tulee yhteensä 24 kpl.

  • Kauden hinnat säilyvät samoina:
  • 190 € paikka omatoimiryhmässä, treeniaika 4hlö/1h tai 6hlö/1,5h
  • 235 € paikka ohjatussa vakioryhmässä (voi sisältää osittain omatoimistakin harjoittelua), 4hlö/1h tai 6hlö/1,5h

Ryhmiin pääsemisen edellytyksenä on, että ohjaajalla on kerättynä vähintään 24 hupupistettä kahden edellisen kauden eli 12 kuukauden aikana. Lisätietoja pisteiden keräämisestä löytyy sivulta http://hukka-putki.fi/tietoa-seurasta/hupu-pisteet

Ensisijaisesti ryhmät täytetään pisteet jo keränneillä henkilöillä, mutta jos paikkoja riittää, ryhmiin voi päästä keräämällä puuttuvat pisteet takautuvasti heti tilaisuuden tullen. Huom! Koronasta johtuen pisteiden keruu on voinut olla tavallista vaikeampaa, mutta puuttuvia pisteitä ehtii kyllä paikata tulevan kauden aikana. Muista, että voit kerätä pisteitä myös järjestämällä koulutuksia tai vetämällä lyhyitä kursseja. Ota yhteys kurssit.hupu (at) gmail.com

  • Ohjaajan tulee olla Hukka-Putken jäsen ja hänellä tulee olla A-, B- tai C-lisenssi ryhmissä treenatakseen.
  • Ohjaajan tulee hyväksyä treenaajan säännöt: https://www.hukka-putki.fi/treenaajan-saannot/
  • Mikäli et irtisano ryhmäpaikkaasi ryhmäpaikka on sitova (peruutukset eläinlääkärin todistuksella).
  • Jäsenedut, yhdistyksen säännöt, liikuntasetelit ks. lisää: https://www.hukka-putki.fi/yhdistys/