Hukka-Putki ry
ajankohtaistakoulutusmuut koulutuksetvalmentajakoulutukset

Tarjolla kansainvälisen tason agilitykoulutusta Koiramekassa!

Hukka-Putken koulutustoimikunta järjestää Stefanie Semkatin agilitykoulutuksen perjantaina 15.1.2021. Kouluttaja puhuu saksaa ja englantia. Etusijalla ovat Hukka-Putken kouluttajat, sitten muut Hupun jäsenet ja viimeiseksi seuran ulkopuoliset osallistujat. Ryhmät järjestetään klo 14-16, 16-18 sekä 18-20. Osallistujamäärä 4-5 koirakkoa/ ryhmä. Radan rakentaminen aloitetaan klo 13.

Hinnat
Hupun koulutusohjaajat 53 € (mahdollisuus bonukseen), Hupun jäsenet 55 € ja muut 60 €. 

Etusijalla koulutusohjaajat 10.12. saakka, sitten hupun jäsenet 17.12. saakka. Tämän jälkeen muut. Ilmoittautua voi jonoon kuitenkin vaikka heti. Kerro ilmoittautuessasi, mihin kellonaikaan pystyt osallistumaan koulutukseen.

Stefin agilitykoulutus sopii monentasoisille koirakoille, vähimmäisvaatimuksena ovat hyppy- ja putkiosaamisen alkeet. Kontakti- ja erikoisesteitä ei tarvitse osata. 

Stefi on toiminut Saksassa agilitykouluttajana vuodesta 1999 ja tuomarina vuodesta 2003. Hän on kilpaillut kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja toiminut avustavana joukkueenjohtajana MM-kisoissa. Tuomarina hän on maailman huipputasoa.  

Mahtava tilaisuus osallistua kansainvälisen tason koulutukseen ja saada tuulahdus maailmanluokan nykyagilitystä!

Ilmoittautumiset
, tiedustelut sekä koulutusohjaajabonuksen kyselyt aktiivisille kouluttajille: anna.strom (at) hotmail.fi tai puh. 0503266697