ajankohtaistavakioryhmät

Sorsasaloon siirtyminen

Kesän ajaksi kaikki agilityn vakioryhmät siirtyvät treenaamaan Sorsasaloon. Ryhmät siirtyvät isoille ulkokentille viikolla 20 eli ma 17.5. alkaen. Osa ryhmistä voi siirtyä Sorsasaloon vasta myöhemmin, jos valmentajan ja ryhmän kanssa tästä on erikseen sovittu. Siirtyminen ei koske kursseja.

Ole yhteydessä hupu.ryhmat@gmail.com mikäli ryhmäsi ei jostakin painavasta syystä pysty siirtymään kesän ajaksi Sorsasaloon.

Jotta Sorsasaloon voidaan siirtyä, niin kenttien kunnostustalkoot pidetään tulevana lauantaina 8.5. klo 12 alkaen. Ilmoittaudu mukaan Virpille hupuntekninen (at) gmail.com tai ilmaannu paikalle, niin saadaan kentät porukalla nopsaan kuntoon =).

Muistutuksena vakioryhmissä treenaaville:

Hu-Pu-pisteet: Ryhmissä treenaamisen edellytyksenä on, että ohjaajalla on kerättynä vähintään 24 hupupistettä kahden edellisen kauden eli 12 kuukauden aikana. Lisätietoja pisteiden keräämisestä löytyy sivulta http://hukka-putki.fi/tietoa-seurasta/hupu-pisteet

Huom! Koronasta johtuen pisteiden keruu on ollut tavallista vaikeampaa, mutta puuttuvia pisteitä ehtii kyllä paikata kauden aikana. Muista, että voit kerätä pisteitä myös järjestämällä koulutuksia tai vetämällä lyhyitä kursseja.. Ota yhteys kurssit.hupu@gmail.com.

Jäsenyys ja lisenssit: Ohjaajan tulee olla Hukka-Putken jäsen ja hänellä tulee olla A-, B- tai C-lisenssi vakioryhmissä treenatakseen.