jäsentiedotteetRally-kisat

Rally-tokon SM-kisat 2024 – Hukka-Putken joukkuehaku on nyt auki

Rally-tokon SM-kilpailut 17.-18.8.2024 Koiraurheilukeskus SAVO:ssa. Hukka-Putki ry on kisojen järjestäjä ja haku meidän edustusjoukkueisiin on nyt auki! 

La 17.8.2024 

– mestariluokan karsinta, tuomarina Hannele Pirttimaa

– alokasluokka, tuomarina Tiia Hämäläinen

– voittajaluokka, tuomarina Pia Heikkinen.

Sunnuntaina 18.8.2024

– avoin luokka, tuomarina toimii Pia Heikkinen

– mestariluokan finaali, tuomareina Minna Hillebrand ja Tiia Hämäläinen.

Joukkueeseen valitaan:

– 1-2 VOI-MES -koirakkoa + yksi varakoirakko

– 2-3 ALO-AVO -koirakkoa + yksi varakoirakko

MES-koirakoilta lasketaan neljän parhaan hyväksytyn mestariluokan tuloksen summa. Tulosten tulee olla vähintään kahdelta eri tuomarilta ja aikaväliltä 14.8.2023 – 10.7.2024.

ALO-, AVO- ja VOI-koirakoilla pitää olla 1-2 hyväksyttyä tulosta siitä kilpailuluokasta, jossa koirakkoa kisaa. Joukkueeseen valittu koirakko sitoutuu pitämään osallistumisoikeuden luokkaansa SM-kilpailuun asti (koirakolle ei saa tulla koulutustunnusta seuraavaan kilpailuluokkaan ennen kisoja).

Koiran ohjaajan tulee olla Hukka-Putki Ry:n jäsen sekä suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

Lähetä hakemuksesi viimeistään la 6.7. osoitteeseen hupu.hallitus@gmail.com.

Hukka-Putken hallitus kokoaa hakijoista kilpailukykyiseen joukkueen hakijoiden ilmoittamien tulosten perusteella. Joukkueeseen hakeneille (4 koiraa + varakoirakot) ilmoitetaan valinnoista 8.7. mennessä.

Ohje joukkuekilpailuun osallistumiseen haun ja joukkueen valittujen vahvistamisen jälkeen:

Joukkue valitsee keskuudestaan henkilön, joka huolehtii koko joukkueen ilmoittamisesta kisoihin. Hukka-Putki ry maksaa joukkueen ilmoittautumismaksut kuitteja vastaan. Ilmoittautuminen tehdään Virkussa ennen maksamista lomakkeella. 

Huomioithan joukkuetta ilmoittaessa, että jokainen joukkueen jäsen ilmoittautuu itse, ja että koko joukkue käyttää samaa arkistointitunnusta ilmoittautumistiedoissa. Ilmoittautumismaksu 40 eur/koirakko + 45 eur/joukkue. Vain maksetut ilmoittautumiset huomioidaan.

Osallistumismaksu maksetaan vasta, kun kilpailuihin osallistuvien koirakoiden karsinta(MES) on tehty ja mukaanpääsy varmistunut. Lahjakortit eivät kelpaa osallistumismaksuksi SM-kisoissa.