ajankohtaistaHukka-Hallivalmentajakoulutukset

Nykyiset, uudet, vanhat sekä tulevat valmentajat nyt kuulolle!

Haluatko tulla uuteen halliin kouluttamaan ja treenaamaan? Hukka-Putki kutsuu kaikki seuravalmentamisesta kiinnostuneet valmentajapalaveriin.

  • Aika: maanantai 12.9. klo 18.30
  • Paikka: Sorsasalon ravirata, kokoustila Reipas

Valmennettavat ryhmät ja niille ehdotetut aikataulut esitellään tässä palaverissa. Tule valitsemaan oma ryhmäsi. Agilityvalmentajien lisäksi etsimme kouluttajia mm. hoopers-, pentu-, rally-toko- ja tokoryhmille ja kursseille. Toivomme myös ideoita ja ehdotuksia koulutuksen kehittämiseksi ja uusiksi kursseiksi.

Seuran koulutustoiminta toteutetaan pääasiassa talkoilla. Hukka-Putkella tuemme valmentajiemme kehittymistä sekä kouluttajana että lajin harrastajana. Valmentajille voimme tarjota avainedun uuteen halliin. Valmentajalla on myös etuoikeus valita ryhmä, jossa itse haluaa treenata. Tule siis paikan päälle varmistamaan sinulle sopivat ryhmät ja ajankohdat sekä koulutukselle että omille treeneillesi.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta, mutta et pääse paikalle palaveriin laita viimeistään 11.9. sähköpostia koulutustoimikunnalle joko kurssit.hupu(at)gmail.com tai hupu.ryhmat(at)gmail.com.

Vuokraamme kenttäaikaa klo 17 – 21.30, jonka pyrimme hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti. Siksi kokeilemme tulevalle kaudelle porrastaa maksuja niin, että aikaisimmat ja myöhäisimmät treenivuorot ovat muita edullisempia. Mikäli nämä ajat eivät siltikään täyty Hupun ohjatuista treeneistä, tulee vapaaksi jääneet vuorot myyntiin edullisina vakiovuoroina omatoimitreenajille.

Uusi treenitilamme tulee Toivalaan Koiraurheilukeskus Savoon mukavasti pääteiden läheisyyteen. Lämpimässä hallissa on alustana uusi Saltexin täytteellinen tekonurmi ja saamme käyttöömme uuden estekaluston. Hallista tulee Hupulle treenipaikka, jonne meidän on hyvä kotiutua ja jossa voimme kasvaa ja kehittyä pitkällä tähtäimellä!