Hukka-Putki järjestää kesällä ja syksyllä agilityvalmennuksia nuorille (alle 18-vuotiaille). Kesällä järjestetään kolme pop-up agilityiltaa aloitteleville koirakoille ja syksyllä aloittaa oma viikkoryhmä kaiken tasoisille.

Kesän agilityillat junnuille

Nuorille tarkoitetussa agilityilloissa pääsee tutustumaan ja kokeilemaan yhdessä koiran kanssa agilityharrastusta. Nämä valmennukset ovat suunnattu aloitteleville koirakoille ja osallistumiseen ei tarvita aikaisempaa kokemusta agilitystä tai muista koiraharrastuksista.

Agilityillat järjestetään Koiraurheilukeskus SAVOssa ja koostuvat kolmesta eri illasta, joihin voi halutessaan joko osallistua useampaan tai vain yhteen. Valmennuksissa tehtävät harjoitukset ovat jokaisella kerralla erilaisia, joten kaikkiin iltoihin osallistuminen on mahdollista ja suotavaakin. Yksi harjoitusilta on kestoltaan kaksi tuntia ja siihen otetaan kuusi nuorta mukaan.

Ajankohdat:

  • ti 20.6 klo 19.00-21.00
  • ma 3.7 klo 17.00-19.00
  • ti 11.7 klo 19.00-21.00

Hinta: Yhden valmennusillan hinta on 5€

Ilmottautuminen: Sähköpostilla hupu.popup@gmail.com. Kerro sähköpostissa nuoren nimi ja onko jäsen, koiran nimi ja rotu sekä mihin valmennusiltaan/-iltoihin haluat osallistua. Etusija ilmottautuessa on Hukka-Putken jäsenillä.

Syksyn viikkoryhmä

Elokuussa alkaa myös nuorten ihan oma viikkoryhmä torstai-iltaisin klo 18.00-19.30. Tämä viikkoryhmä on suunnattu kaikentasoisille agilityharrastajille, sillä treenit sovelletaan koirakon osaamisen mukaan. Jos koirakolla ei ole aikaisempaa kokemusta agilitysta, suosittelemme vahvasti osallistumaan kesän aikana järjestettäviin junnujen agilityiltoihin ennen syksyllä alkavaa viikkoryhmää.