ajankohtaistajäsentiedotteet

Kuvia Hupusta Hupulle

Onko sinulle kertynyt hyviä kuvia harrastuksestasi Hukka-Putkella?

Yhdistyksemme kuvapankki kaipaa täydennystä, ja siihen toivotaan apua jäseniltä. Kuvia käytetään Hupun viestintään eli toiminnasta tiedottamiseen ja tapahtumien markkinointiin niin kotisivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Kuvista ei makseta korvausta, ja niitä voidaan käyttää useampaan kertaan. Tarvittaessa kuvia voi kevyesti muokata.

Kuvia tarvitaan mm. seuraavista teemoista:
– treenit (agility, rallytoko, toko, fysiikkatreenit…)
– kurssit ja valmennukset
– kilpailut
– talkoot

Kuvien kriteerit

Jos lähetät kuvia, niiden tulee olla itse ottamiasi tai sinulla tulee olla kuvaajan lupa lähettää niitä käyttöön. Mikäli kuvissa esiintyy ihmisiä, joiden henkilöllisyyden voi tunnistaa, heiltä on kysyttävä julkaisulupa. Jos kuvissa esiintyy koiria, on kuvien ilmennettävä harrastuksen iloa – koiria on kohdeltava kuvaustilanteessa hyvin.

Tekniset ohjeet

Kuvien (jpg, png) tulee olla tarpeeksi laadukkaita esimerkiksi terävyyden, rajaamisen ja koon suhteen (vähintään 1200 x 630 px, korkeintaan 2 MT). Kuva voi olla vaaka- tai pystymuotoinen.

Kirjoita kuvan nimeen kuvaajan nimi, esim. Maija Meikäläinen_01. Nimi mainitaan kuvan julkaisemisen yhteydessä.

Yksittäisiä kuvia voi lähettää liitetiedostona osoitteeseen hupu.tiedotus (at) gmail.com . Myös pilvipalveluita voi käyttää ja linkin lähettää samaan osoitteeseen. Muista nimetä myös pilvipalvelun kuvat oikealla tavalla ja tarkista kuvien koko.

Voit halutessasi kertoa sähköpostiviestissä tarkemmin kuvaustilanteesta, kuten mistä kilpailusta tai treenistä on kyse tai mikä koira esiintyy kuvassa.

Tämä ilmoitus ei heti vanhene 🙂