ajankohtaistajäsentiedotteet

Kokouskuulumiset Hukka-Putki ry:n syyskokouksesta

Hallitus 2023

Hukka-Putken hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Mari Saarelainen ja jäseninä Jonna Rytkönen, Nina Hänninen, Riikka Timonen, Liisa Korhonen ja Heli Mylläri. Hallitukseen uutena valittiin Jarno Valta.
Varajäseninä jatkavat Eila Vainio ja Susanna Järvisalo.

Jäsenmaksuiksi vahvistettiin:

  • 27 € jäsen
  • 16 € perhejäsen (asuu samassa taloudessa jäsenen kanssa joka maksaa varsinaisen jäsenen jäsenmaksun)
  • 22 € nuorisojäsen (alle 18 v)

Jäseneksi liittyminen

Voit jo ilmoittautua jäseneksi vuodelle 2023 lähettämällä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) jäsensihteerille: sari.valtonen(at)kolumbus.fi. Jäsenlaskut lähetetään alkuvuoden aikana.

Mitä seuran jäsenyys tarkoittaa

Jäsenenä voi osallistua yhdistyksen sääntömääräisessä kevät- ja syyskokouksessa päätöksen tekoon jossa seuran toiminnan suuntalinjat päätetään. Voit myös asettua ehdolle hallitukseen tai olla mukana toimikunnissa, ja siten vaikuttaa toimintaan. Hukka-Putkella on koulutus-, kilpailu-, mölli- (epäviralliset kilpailut), mätsäri- sekä tekninen toimikunta. Seuran jäsenyys vaaditaan vakioryhmissä ja kursseilla treenatessa. Lyhytkursseille ja valmennuksiin jäsenet ovat etusijalla ilmoittautuessa sekä maksavat jäsenenä edullisemman osallistumismaksun. Lajeissa joiden kisoissa on rajoitettu osallistuminen (kuten nosework ja rallytoko) ovat jäsenet etusijalla kisailmoittautumisessa.

Tarvitseeko jäsenen talkoilla?

Jäsenyys tai kursseille osallistuminen ei vaadi talkoilua eli voit nauttia monista jäseneduista ilman ainoankaan talkootunnin tekemistä! Kursseille voi osallistua ilman talkoiden tekemistä, mutta vakioryhmissä treenatakseen tulee talkoissa kerätä hupupisteitä. Vakioryhmien edullinen hinta perustuu siihen, että me kaikki jäsenet teemme työtä seuran hyväksi. Seuran toiminta perustuukin lähes kokonaan talkootyöhön!

Lisenssi

Agilityn vakioryhmissä vaaditaan SAGIn lisenssi, mutta voit saada treenipaikan myös edustaessesi toista seuraa. Hukka-Putken lisenssillä osallistut seuran järjestämiin agilitykilpailuihin edullisemmalla hinnalla. Saadakseni muita etuja kuten valmentajan kouluttautumistukia sinulla tulee olla Hukka-Putken lisenssi.
Lisenssit tulevat lähipäivien aikana myyntiin Suomisportiin (https://www.suomisport.fi/purchase# )