Hukka-Putki järjestää agilityn valmennuspäivän nuorille (alle 18-vuotiaille) lauantaina 31.8.2024! Valmennuspäivä järjestetään Suomen agilityliiton myöntämällä nuorisotoiminnan avustuksella Koiraurheilukeskus SAVOssa.

Agilityn valmennuspäivä koostuu ratatreenistä, ohjaajien ja koirien fysiikkatreenistä sekä yhdessä tekemisestä. Tavoitteena on antaa nuorille viikkotreenien lisäksi erillinen ratatreenimahdollisuus sekä lisätä nuorten tietämystä ohjaajan ja koiran lajia tukevasta harjoittelusta. Valmennuspäivän alustava aikataulu on, että se alkaa klo 9 ja päättyy klo 15. Osallistuvan koiran on oltava nuoren hallinnassa koko tämän valmennuspäivän ajan.

Valmennuspäivään otetaan 8 koirakkoa ja etusijalla ovat Hukka-Putken jäsenet. Valmennuspäivä on suunnattu kaiken tasoisille koirakoille, jotka ovat käyneet agilityn alkeet. Hinta on 25€ Hukka-Putken jäsenille ja 30€ ei-jäsenille.

Ilmottautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Ilmottautuminen valmennuspäivään on sitova ja viimeinen ilmottautumispäivä on 10.8! Valmennuspaikan saannista ilmoitetaan kaikille sähköpostitse ilmottautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja tai kysyttävää valmennuspäivästä? Ota yhteyttä sähköpostitse sallampe@gmail.com