agilitykurssitajankohtaistakoulutusmuut koulutuksetRally-toko- ja tokokoulutuksetrallykurssit

Ilmoittautuminen on auki! Vapaat ryhmäpaikat kaudelle kevät- kesä 2023:

Hukka-Putken kevät-kesäkausi (helmi-heinäkuu) 2023 alkaa 6.2.2023 Koiraurheilukeskus SAVOssa (Sähkökierto 4, 70900 Toivala). Kesällä treenataan joka toinen viikko Sorsasalon tilavilla ulkokentillä.

Vakioryhmissä treenaaminen edellyttää Hukka-Putken jäsenyyden ja tietyn määrän kerättyjä/kerättäviä hupupisteitä.
Kursseille pisteitä ei vaadita. Helmi-maaliskuussa alkavat kurssit ilmoitetaan täällä

Haku koulutuksiin tehdään Suomisportin kautta. Klikkaamalla ryhmää, josta olet kiinnostunut näet lisätietoja ryhmästä ja pääset Suomisportin sivulle lukemaan siitä lisää.
Kun olet löytänyt sinulle sopivan ryhmän, kirjaudu Suomisport-palveluun voidaksesi ilmoittautua. Vakioryhmiin ilmoittautuminen ja ryhmissä treenaaminen vaatii sinulta voimassaolevaa lisenssiä. Mikäli sinulla ei ole lisenssiä, voit ostaa sen Suomisportin kautta. Lisenssitiedon kirjautuminen voi kestää tunneista muutamiin päiviin. Hoopersiin ja rally-tokoon ei vaadita lisenssiä.
Hae vain yhteen ja ensisijaiseen vakioryhmään. Mikäli et tulisi siihen pistemääräsi perusteella valituksi, sinulle tarjotaan hakuajan päätyttyä muuta vaihtoehtoista paikkaa. Hakuaika päättyy 5.2.2023.
Vakioryhmiin ilmoittaudutaan koko kaudeksi.

Huomioi myös, että lopulliset aikataulut voivat vielä jonkin verran muuttua ilmoitetusta. Mikäli kaikki paikat eivät täyty, ryhmän treeniaika voi lyhentyä tai aloitus-/lopetusaika muuttua.

Vakioryhmissä voi olla myös joitakin omatoimikertoja, jolloin valmentaja ei ole paikalla. Kursseilla on aina valmentaja.

Maanantai:

Rally-toko omatoimiryhmä B 19:30-21:00, 2 vapaata paikkaa

Tiistai:

Sporttihukat 17:00-18.30, 2 uutta paikkaa

Hoopers 17:00-18:00, 2 paikkaa ja 1/2 paikka (joka toinen viikko tai puolittajan kanssa keskenään vuoroista yhdessä sopien):

Keskiviikko:

Harkkahukat A-ryhmä 17:00-18.30, 1 vapaa paikka

Harkkahukat B-ryhmä 18:30-20.00, 1 vapaa paikka

Keskiviikko:

Kisahukat B-ryhmä 18.30-20:00: 2 vapaata paikkaa