ajankohtaistaRally-kisat

Haku rally-tokon piirinmestaruusjoukkueeseen

Pohjois-Savon rally-tokon piirinmestaruus kisataan Koiramekassa Hukka-Putken kisojen yhteydessä 28.11.
Hukka-Putki maksaa ykkösjoukkueessa kisaavien osallistumismaksut. Mikäli hakijoita riittää kakkosjoukkueeseen, ilmoitetaan joukkue mukaan, mutta osallistujat maksavat omat maksunsa.

Joukkue koostuu yhdestä tai kahdesta alokas- tai avoimen luokan koirasta ja yhdestä tai kahdesta voittaja- tai mestariluokan koirasta, yhteensä vähintään kolme ja korkeintaan neljä koiraa. Lisäksi voidaan nimetä kaksi varakoiraa, yksi alokas tai avoimen luokan koira ja yksi voittaja tai mestari luokan koira. Joukkueen kokonaistulokseen lasketaan kolme parasta tulosta.
Tutusta tarkemmin sääntöihin ja osallistumisoikeuteen: http://www.pohjois-savonkennelpiiri.fi/resources/public//PIIRINMESTARUUSKOESAANNOT/rally_toko_pmsaanto2019.pdf

Joukkueeseen haetaan sähköpostilla hupu.rallyt (at) gmail.com
Kirjoita viestin otsikoksi ”Piirinmestaruusjoukkue”.
Kerro viestissä oma nimesi, koirasi virallinen nimi, kutsumanimi, kolmen viimeisimmän kisasi tulokset sekä se missä luokassa ne on saavutettu ja missä luokassa kisaisit piirinmestaruuskisoissa.

Valinnassa painotetaan tuloksia, jotka on saavutettu siinä luokassa missä koira kisaisi piirinmestaruudessa. Lisäksi katsotaan suoritusvarmuutta. Tasaväkisissä hakijoissa paikan saa seuratoimintaan aktiivisemmin osallistunut.

Kaikki hupulaiset rohkeasti joukkueisiin hakemaan!
Hae joukkueeseen viimeistään 30.10.