agilitykurssitajankohtaistavakioryhmät

Hukka-Putken syyskauden 2020 vakioryhmiin hakeminen

Vakioryhmiin hakeminen

HUOM! Tämä haku koskee vain OHJATTUJA agilityn vakioryhmiä!
OMATOIMIRYHMIÄ voit kysellä sähköpostilla hupu.ryhmat(at)gmail.com
Alkeiskursseille ja muille KURSSEILLE haku tapahtuu Hupun kotisivuilta löytyvällä erillisellä lomakkeella. Uudet kurssit alkavat elokuun alussa, seuraile tiedotusta.

Haku Hukka-Putken talvikauden 2020-2021 vakioryhmiin tapahtuu lomakkeella osoitteessa
https://forms.gle/LkBKvizv5nazNaA29

Hakuaikaa on 12.7.2020 saakka. Lopulliset ryhmäjaot julkaistaan viimeistään 19.7.2020.

Vakioryhmien alustavan lukujärjestyksen löydät osoitteesta https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Dirl83Rko4DkqgVa_7D5MzKM34zSMFmuMs7Xl17N5h4/edit?usp=sharing
Tutustu lukujärjestykseen etukäteen, jotta osaat esittää toiveesi ryhmästä lomakkeen myöhemmillä sivuilla. Valmentajiin saattaa tulla vielä muutoksia. Valmentajien kirjaamat mahdolliset ryhmäkuvaukset löytyvät lukarin toiselta välilehdeltä.

Kaikki hakuajan puitteissa tulleet hakemukset käsitellään ja vain lomakkeen täyttäneet voivat tulla valituiksi Hukka-Putken ohjattuihin harjoitusryhmiin. Hakemus on ryhmäpaikka- eli koirakkokohtainen. Mikäli haet omaa ryhmäpaikkaa usealle koirallesi, täytä oma hakemuksensa erikseen jokaisesta koirasta.

Syyskauden ajankohta

Hukka-Putken syyslukukausi on 3.8.2020-31.1.2020 (26 viikkoa). Joulun aikaan viikot 52 ja 53 ovat vakioryhmissä taukoviikkoja.
Ryhmät starttaavat siis elokuun ensimmäisellä viikolla 32. Elokuussa treenit pidetään vielä Sorsasalossa, mutta sen jälkeen treenit järjestetään Koiramekassa. Kevätlukukaudella (helmi-heinäkuu) ryhmät pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan samoina, mutta muutoksia kouluttajissa ja ryhmien kokoonpanoissa tehdään tarpeen mukaan.

Syyskauden hinnat vakioryhmille (elo-tammikuu, 24 treeniviikkoa + 2 taukoviikkoa)

190 € paikka omatoimiryhmässä, treeniaika 4hlö/1h tai 6hlö/1.5h
235 € paikka ohjatussa vakioryhmässä (voi sisältää osittain omatoimistakin harjoittelua), 4hlö/1h tai 6hlö/1.5h
265 € paikka ison kentän vakioryhmässä joka toinen viikko, treeniaika 5hlö/1.5h
295 € paikka ison kentän vakioryhmässä joka toinen viikko, ja joka toinen viikko paikka omatoimiryhmässä

Tarvittavat hupupisteet

Ryhmiin pääsemisen edellytyksenä on, että ohjaajalla on kerättynä vähintään 24 hupupistettä kahden edellisen kauden eli 12 kuukauden aikana. Lisätietoja pisteiden keräämisestä löytyy sivulta http://hukka-putki.fi/tietoa-seurasta/hupu-pisteet. Ensisijaisesti ryhmät täytetään pisteet jo keränneillä henkilöillä, mutta jos paikkoja riittää, ryhmiin voi päästä keräämällä puuttuvat pisteet takautuvasti heti tilaisuuden tullen.

HUOM. Koronasta johtuen pisteiden keruu on keväällä ollut tavallista vaikeampaa, mutta ei hätää, puuttuvat pisteet ehtii kyllä paikata tulevan kauden aikana, joten kannattaa laittaa hakemus joka tapauksessa tulemaan. Ryhmäpaikat toivottavasti saadaan kaikille halukkaille järjestymään, ja syksyllä on monta kisaa ja tapahtumaa mahdollista talkoilla yhteisen hyvän edestä =).

Vakioryhmien haussa huomioon otettavat seikat:

Ryhmäpaikat jaetaan Hukka-Putken seuratoimintaan aktiivisesti osallistuville henkilöille (talkootyöt, koulutusohjaajana toimiminen, osallistuminen hallitus- tai toimikuntatoimintaan jne.)

Ryhmäpaikkaa voivat hakea sekä aikaisemmin Hukka-Putken toiminnassa mukana olleet että vasta jäseniksi liittyneet uudet seuralaiset. Voit hakea paikkaa Hukka-Putken agilityryhmästä, mikäli:

1. Olet yhdistyksen jäsen. Jäsenhakemus tulee olla lähetettynä ennen ryhmäpaikan hakemista yhdistyksen www-sivujen ohjeistuksen mukaan. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

2. Olet tutustunut ja hyväksynyt agilityryhmissä treenaamisen säännöt sekä kenttien käyttösäännöt:
Treenisäännöt: http://www.hukka-putki.fi/tietoa-seurasta/treenaajan-saannot
Koiramekka: https://www.koiramekka.fi/koiramekan-kayttosaannot

3. Sitoudut hankkimaan agilitylisenssin. Lisenssi voi olla joko kilpailu- (A), juniori- (B) tai harrastajalisenssi (C). Lisenssi tulee olla hankittuna viimeistään harjoitusten alkaessa.

Lisätietoja

Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä hupu.ryhmat(at)gmail.com