AgilitykisatajankohtaistaRally-kisat

Hukka-Putken joukkueet arvokisoihin 2024

Agilityn piirinmestaruusjoukkuekisat 19.5.2024

Jäsenet voivat vapaasti koota joukkueita ja ilmoittaa ne kisoihin. Hukka-Putki maksaa osallistuneiden joukkueidensa kisamaksun kuittia vastaan kisojen jälkeen. Kaikilla joukkueen jäsenillä tulee olla Hupun jäsenyys sekä SAGIn lisenssi voimassa.  Joukkueet voi vapaasti koota eri taso- ja kokoluokan koirakoista. Rata on tasoltaan 2-luokkaa vastaava hyppyrata.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen järjestäjän sivuilla

Rally-tokon SM-kisat 17.-18.8.2024

Hukka-Putki järjestää tämän vuoden SM-kilpailut ja toivoo, että mukaan saataisiin oma joukkue. Joukkueessa tulee olla vähintään 3 koiraa (2 alemmista ja yksi ylemmistä luokista) ja enintään 5 koiraa. Lisäksi voi ilmoittaa varakoirakoita. Mikäli juokkueeseen on halukkaita enemmän kuin joukkueeseen mahtuu, 1-joukkueeseen valitaan koirakot joilla on parhaat karsintapisteet ja pyritään lisäksi muodostamaan 2-joukkue. Varsinainen haku joukkueeseen avataan myöhemmin, mutta toivomme, että kaikki joukkuepaikasta kiinnostuneet tutustuisivat jo kisan sääntöihin ja valintakriteereihin.
Rally-Tokon SM-kisojen järjestämisohje
Rally-toko SM-kisojen valintakriteerit

Agilityn SM-kisat 24.-25.8.2024

Hukka-Putki pyrkii lähettämään omat joukkueet kaikkiin kokoluokkiin. Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu joukkueisiin, Hukka-Putken hallitus muodostaa juokkueet parhaaksi katsomallaan tavalla pyrkien joukkueisiin joilla on aikojensa sekä tulosvarmuuden puolesta mahdollisuus menestyä kisoissa. Valinnoissa huomioidaan koirakon 0-prosentti (kuinka suuri osa 3-luokassa kisatuista radoista on puhtaita nollaratoja) sekä ranking-sijoitus (31.7.2024).

Joukkueisiin ilmoittautuminen avataan heinäkuussa ja se päättyy viikolla 31, jonka jälkeen joukkueet julkaistaan. Jos omaa joukkuetta ei saada kasaan, pyritään muodostamaan yhdistelmäjoukkueita muiden seurojen kanssa. Hae oman seuran joukkueeseen myös, jos olet jo suunnitellut yhdistelmäjoukkuetta tai pyrit rotujoukkueeseen (tarvitset edustusoikeuden siirron). Ilmoita nämä lisätiedoissa. Näin ilmoittautumislomakkeella saadaan koottua tieto myös jäsenten muista mahdollisista joukkueista.

SM-kisojen ohjeet ja kisatiedot Agilityn arvokilpailut -sivuilla