Agilitykisatajankohtaistakisat

Haku HuPu:n SM-joukkueisiin

Haku HuPun SM-joukkueisiin

Vuoden 2021 agilityn SM-kilpailut järjestetään Turussa 27.-29.8.2021. Kilpailun toteuttavina seuroina toimivat tänä vuonna Turun Seudun Agilityurheilijat (TSAU) ja Agility-Team Turku (ATT). Kilpailupaikkana on Veritas Stadion. Perjantai-iltana on lämmittelykisat, lauantaina ratkotaan yksilö-Suomen mestaruudet ja sunnuntaina joukkue-SM.

Joukkuekisat
Seura saa ilmoittaa kustakin säkäluokasta yhden 4 koirakon (+varakoirakko) joukkueen. Hukka-Putki maksaa joukkueiden ilmoittautumismaksut. Joukkueen koirien on kilpailtava 3-luokassa ja ohjaajalla tulee olla Hu-Pu-lisenssi.

Jos haluat HuPun joukkueeseen, ilmoita koirasi saamat tulokset 1.8.2021 mennessä lomakkeen kautta. Tulokset ajalta 1.7.2020-31.7.2021 huomioidaan.

> Haku HuPun SM-joukkueeseen

Joukkueisiin pyritään valitsemaan mahdollisimman nopeita ja suoritusvarmoja koirakoita. Valinnat tehdään vertailemalla koirakoiden 0-suoritusten lukumäärää ja sijoituksia suhteessa starttien kokonaismäärään. Valinnoista tiedotetaan mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Huom: Jos haluat osallistua jonkun toisen yhdistyksen (esim. rotuyhdistyksen) joukkueeseen, muista anoa kirjallinen lupa hallituksen puheenjohtajalta etukäteen.

Yksilökisat
Seura tukee yksilö-SM- ja MM-karsinnoissa edustaneita koirakkoja maksamalla heidän osallistumismaksunsa. Tuki anotaan jälkikäteen. Korvaukset anotaan rahastonhoitajalta kulukorvauslomakkeella. Mukaan liitetään kuitit.

Lisätiedot
hupu . hallitus (at) gmail . com