ajankohtaistajäsentiedotteet

Haku HuPu:n SM-joukkueisiin

Vuoden 2022 agilityn SM-kilpailut järjestetään Rovaniemellä 26.-28.8.2022. Perjantai-iltana on lämmittelykisat, ja viikonlopun aikaan ratkotaan yksilö- ja joukkue- Suomen Mestaruudet.

Joukkuekisat
Seura saa ilmoittaa kustakin säkäluokasta yhden 4 koirakon (+varakoirakko) joukkueen. Hukka-Putki maksaa joukkueiden ilmoittautumismaksut. Joukkueen koirien on kilpailtava 3-luokassa ja ohjaajalla tulee olla Hu-Pu-lisenssi.

Jos haluat HuPun joukkueeseen, ilmoita itsestäsi 1.8.2022 mennessä lomakkeen kautta:

> Haku HuPun SM-joukkueeseen

Joukkueisiin kannustetaan hakemaan kaikkia kiinnostuneita koirakoita. Ilmoittautuneet koirakot voivat keskenään sopia joukkueen kokoonpanosta tai etsiä mahdollista yhdistelmäjoukkuetta jonkin toisen seuran kanssa, jos Hupulta ei riitä täyttä joukkuetta.

Huom: Jos haluat osallistua jonkun toisen yhdistyksen (esim. rotuyhdistyksen) joukkueeseen, muista anoa kirjallinen lupa hallituksen puheenjohtajalta etukäteen.

Yksilökisat
Seura tukee yksilö-SM- ja MM-karsinnoissa edustaneita koirakkoja maksamalla heidän osallistumismaksunsa. Tuki anotaan jälkikäteen. Korvaukset anotaan rahastonhoitajalta kulukorvauslomakkeella. Mukaan liitetään kuitit.

Lisätiedot
hupu . hallitus (at) gmail . com