ajankohtaistaepiksetkisat

PERUTTU! Epäviralliset agilitykilpailut 6.7.

EPIKSET ON PÄÄTETTY PERUA TIISTAILLE LUVATUN TUKALAN HELTEEN TAKIA!
Hupu järjestää epäviralliset agilitykilpailut Sorsasalon koirakentällä tiistaina 6.7. klo 18 alkaen. Ennakkoilmoittautuminen:https://forms.gle/TSSoxZSkomakTKCz9
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.7.2021.

Episten tarkoituksena on tarjota koirakoille kisanomainen ratatreeni. Kisoissa ei jaeta palkintoja, mutta suoritukset tuomaroidaan normaalisti. Kisoihin ovat tervetulleet kaikki kisauraansa aloittelevista jo kisanneisiin.

Aikataulu on porrastettu kokoluokittain:
medit klo 18.00
pikkumaksit ja maksit klo 18.45
pikkuminit ja minit klo 19.30

Osallistumisoikeus
Möllikisaan ei ole ikärajaa, mutta agilityratoihin on ikäraja 15 kk. Juoksuiset nartut saavat osallistua, kunhan niillä muualla kuin itse radalla juoksuhousut päällä, oma lähtöalusta mukana ja hihnassa on punainen nauha merkkinä, kuten virallisissa kisoissakin.
Koirakko voi mennä haluamansa radat ja vaikka useampaan kertaan.

Hinta
Ensimmäinen startti maksaa 7 €, kaksi saman ohjaajan starttia maksaa yhteensä 10 € ja seuraavat startit samalla tai eri koiralla 5 €. Maksuohjeet löytyvät ilmoittautumislomakkeelta.

Radat
Möllirata (ei keppejä eikä kontakteja)
Agilityrata, jossa voi olla kaikkia esteitä ja joka on tasoltaan 1-2 -luokan rata
Radat rakennetaan samalle pohjalle, joten radan voi valita paikan päällä. Rimakorkeudet nostetaan suurin piirtein ilmoitettuina kellonaikoina, joten ole koirasi kanssa valmiina sen kokoluokan alussa, mihin haluat osallistua.