ajankohtaistaepiksetkisat

Epäviralliset agilitykilpailut 3.8.2022

Hukka-Putki järjestetään kesäkaudella epävirallisia agilitykilpailuja Sorsasalossa. Seuraavat ovat keskiviikkona 3.8.2022 klo 18 alkaen.

Episten tarkoituksena on tarjota koirakoille kisanomainen ratatreeni. Kisoissa ei jaeta palkintoja, mutta suoritukset tuomaroidaan normaalisti. Kisoihin ovat tervetulleet kaikki kisauraansa aloittelevista jo kisanneisiin.

Aikataulu

  • pikkumaksit ja maksit klo 18.00
  • medit klo 18.45
  • pikkuminit ja minit klo 19.30

Osallistumisoikeus
Möllikisaan ei ole ikärajaa mutta agilityratoihin on ikäraja 15 kk. Juoksuiset nartut saavat osallistua, kunhan niillä on muualla kuin itse radalla juoksuhousut päällä, oma lähtöalusta mukana ja hihnassa on punainen nauha merkkinä, kuten virallisissa kisoissakin.
Koirakko voi mennä haluamansa radat vaikka useampaan kertaan.

Hinta
Ensimmäinen startti maksaa 7 €, kaksi saman ohjaajan starttia maksaa yhteensä 10 € ja seuraavat startit samalla tai eri koiralla 5 €. Maksu kortilla tai käteisellä paikan päällä.

Radat
Möllirata (ei keppejä eikä kontakteja)
Agilityrata, jossa voi olla kaikkia esteitä ja joka on tasoltaan 1-2 -luokan rata
Radat rakennetaan samalle pohjalle, joten radan voi valita paikan päällä. Rimakorkeudet nostetaan suurin piirtein ilmoitettuina kellonaikoina, joten ole koirasi kanssa valmiina sen kokoluokan alussa, mihin haluat osallistua.