Tälle sivulle kootaan tiedot kursseista ja lyhytkoulutuksista.
Haku koulutuksiin tehdään Suomisportin kautta. Kun kurssien ajankohdat varmistuvat, avataan ilmoittautuminen ja pääset kurssin nimeä klikkaamalla Suomisportin sivulle, josta näet kurssitiedot.
Kun olet löytänyt sinulle sopivan koulutuksen, kirjaudu Suomisport-palveluun voidaksesi ilmoittautua.
Kaikki Hukka-Putken kurssit järjestetään Koiraurheilukeskus SAVOssa.

Itsenäinen treenioikeus: Kurssilaiset jotka ovat Hukka-Putken jäseniä voivat lunastaa kurssin ajaksi treenioikeuden Koiraurheilukeskus SAVOn kentille hintaan 45 € / kk ja jumppahuoneeseen hintaan 20 € / kk. Lisätiedot: toimisto@hukka-halli.com

Seuraava agilityn alkeiskurssi on suunniteltu alkamaan maaliskuussa. Alkeiskurssia ennen on suositeltavaa käydä nuoren koiran kanssa pentukerhoa, jossa koira oppii pohjataitoa, tottuu hallissa treenaamiseen ja pääsee tutustumaan agilityyn. Vuoden ikäiset koirat voivat hakea suoraan alkeiskurssille.

Kursseille osallistuminen vaatii pääsääntöisesti Hukka-Putken jäsenyyden. Voit liittyä jäseneksi kurssipaikan varmistuttua.
Pentukerho, hyppytekniikka-, kontakti- sekä pujottelukurssit ovat lyhytkoulutuksia, johon ei vaadita jäsenyyttä.
Kurssit maksetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostitse kurssin alettua.

Huomaa myös popup-treenit joihin voit tulla treenaamaan, mikäli irtotunnit sopivat sinulle vakituista treenipaikkaa paremmin tai voit tulla myös kokeilemaan lajia ilman aiempaa kokemusta.
Treenit ilmoitetaan Hukka-Putken fb-sivulla.