Agilitykisatajankohtaistakisat

26.-27.9.2020 Viralliset agilitykilpailut

LINKKI SÄHKÖISEEN ILMOITTAUTUMISEEN KISAPAIKALLA

Tuomarit: Riikka Kankainen

Lauantaina on kolme rataa (2 x agi, 1 x hyppy) 1-luokalle ja neljä rataa (2 x agi, 2 x hyppy) pikkumini3-, mini3- ja mediluokille.
Sunnuntaina on kolme rataa (2 x agi, 1 x hyppy) 2-luokalle ja neljä rataa (2 x agi, 2 x hyppy) pikkumaksi3- ja maksi3-luokille.

Tiedustelut: Susanna Järvisalo, puh. 044-3578820.

Vastaavat koetoimitsijat: Heli Mylläri, puh. 040 7351916 ja Sanni Juvonen, puh. 044 3736880.

Ilmoittautuminen

> Kisoihin ilmoittautuminen 18.9.2020 mennessä Sagin kautta (14 tai 12 €/startti)

> Jälki-ilmoittautuminen 20.9.2020 mennessä Hupun sivujen kautta (20 €/startti)

> Työmieheksi ilmoittautuminen
> Työmieslista

Meille käy maksuvälineenä myös Eazybreak, ePassi, Smartum ja Tyky. Sähköisiä palveluilta käytettäessä tulee kisamaksut maksaa etukäteen ennen Kitussa kisoihin ilmoittautumista. Kirjaa Kitun ilmoittautumisen lisätietoihin, millä liikuntaedulla olet kisamaksun tai osan siitä maksanut. Paperiset liikuntasetelit tulee toimittaa kisapaikalle ilmoittautumis-/infotiskiin.

Lähtölistat, kisajärjestys ja aikataulu:

Kisajärjestys ja aikataulu löytyvät tästä linkistä

Lähtölistat:

Lauantai

Sunnuntai

Ilmoittautuminen kisapaikalla sähköisesti ja kilpailukirjat

Ilmoittaudu kisapaikalla viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua rataantutustumisaikaa. Ilmoittautumisen voi tehdä kilpailupäivänä klo 7:00 alkaen sähköisesti seuraavasta linkistä:

LINKKI SÄHKÖISEEN ILMOITTAUTUMISEEN

Ilmoittautumista varten tarvitset kilpailunumerosi, jonka löydät lähtölistasta. Osallistumismaksuina käytetyt lahjakortit tulee toimittaa infopisteeseen omalla nimellä merkittyinä.

Kaikki 1- ja 2-luokkalaiset jättävät sähköisen ilmoittautumisen lisäksi kilpailukirjansa infopisteessä olevaan laatikkoon. 3-luokkalaiset toimittavat kirjan sinne vain nollatuloksen saatuaan.

Rokotukset ja mittaustodistukset tarkistetaan pistokokein.

Koirien mittaaminen

Kilpailijat, joilla ei ole virallista mittaustodistusta, mitataan kilpailupaikalla.
D.10 Kokoluokan määritysohje, (voimassa 1.9.2020 alkaen).
D.10 Mittaukseen liittyvä ohjeet, (voimassa 1.9.2020 alkaen)
Mitattava koira tulee ilmoittaa mittaukseen etukäteen viimeistään kilpailun viimeisenä ilmoittautumispäivänä.
– Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään 18.9.2020 sähköpostitse hupun.kisat ( at ) gmail.com .
– Kirjoita viestikenttään Mittaukseen ilmoittautuminen.
– Ilmoita viestissä koiran virallinen nimi, rekisterinumero ja tunnistusmerkinnän numero.
– Maksa mittausmaksun SuomiSport-palvelun kautta suoraan SAGI:n tilille ja liitä kopiomaksusta ilmoittautumisen liitteeksi Mittausmaksun maksamisen ohje

Muistathan…

 • Ota mukaan kilpailukirja, rekisteri- ja rokotustodistus sekä mittaustodistus. Kilpailukirjoja (3 €) myydään kanttiinissa.
 • Kilpailijoilla tulee olla SAGI:n A- tai B-kilpailulisenssi.
 • Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä joko mikrosirulla tai tatuoinnilla, sekä rokotettuja SKL:n rokotussäännön mukaisesti.
 • Ilmoittaudu viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi arvioitua alkamisaikaa. Mikäli kisaat ensimmäistä kertaa ja koirasi täytyy mitata, ilmoittaudu vastaavalle koetoimitsijalle hyvissä ajoin ennen oman radan alkua. Mittaukset tehdään ratojen välissä. Mittaukseen täytyy ilmoittautua etukäteen viimeistään kilpailun viimeisenä ilmoittautumispäivänä.
 • Poisjäännit ja luokanvaihdot tulee ilmoittaa pe asti Laura Tiihoselle (p. 044-3893900) ja kisapäivänä vastaavalle koetoimitsijalle.
 • Lähtölista on nähtävissä HuPu:n nettisivuilla viimeistään kisoja edeltävänä torstaina.

Kisapaikalla

 • Koiramekka on 1.8.2018 avattu suuri (3900m2) koiraurheilukeskus 80 vuotta vanhassa tehdasrakennuksessa Kuopiossa aivan Kallaveden tuntumassa. Keskus on lämmin ja siinä on Saltex-keinonurmi.
 • Osoite on Siikaranta 13, 70620 Kuopio.
 • Hallin ja sen ympäristön pitäminen siistinä on todella tärkeää. Siivoathan koirasi jätökset sekä sisätiloista että ulkoa. Sisälle sattunut vahinko tulee siivota perusteellisesti ja lisäksi maksaa Koiramekalle 15 euron sotkusakko.
 • Juoksuiset nartut voivat osallistua kaikkiin luokkiin ja ne lähtevät omalla arvotulla paikallaan. Juoksuisella nartulla tulee käyttää kilpailupaikalla koko ajan juoksusuojaa ja talutushihnaan tulee sitoa punainen nauha merkiksi juoksuajasta. Nauhoja on tarjolla ilmoittautumispisteessä. Lähtöalueella on erillinen alusta juoksuisille nartuille.
 • Häkkialue ei ole käytössä koronasäädösten vuoksi.
 • Hallissa on buffetti, sisävessat ja lapsille pieni piirtelynurkkaus.
 • Aivan naapurista löytyvät mm. matkailukeskus Saana, kuntosali, trampoliiniareena ja Hoplop, joten tekemistä varmasti riittää koko perheelle. Ruokakaupat löytyvät n. 1,5 km päästä

Majoitu Spa hotel Kunnonpaikassa

Majoitu mukavasti Kunnonpaikassa ja huuhdo kisapölyt kylpylän kuohuissa. Autolla Kunnonpaikasta Hukka-Putken kisapaikalle kuluu aikaa 13 minuuttia.

Edulliset tarjoushinnat Hukka-Putken kisavieraille
97 € / vrk yhden hengen huone
128 €/ vrk kahden hengen huone
158 €/ vrk perhehuone (2x aikuinen + 2 x 4-14 v lapsi)

Majoitukseen kuuluu myös runsas hotelliaamupala, kuntosalien ja kylpylän vapaa käyttö. Koiralisä 10 €/ majoitusaika.

Majoituksen voi varata Kunnonpaikan myyntipalvelusta puh. 044 747 6560 ja edun saa mainitsemalla koodin Hukka-Putki

lisätietoja Kunnonpaikan sivuilta www.kunnonpaikka.com

Tapahtuma Facebookissa

HuPu:n syyskuun kisat

Tulokset

> Tulokset

Jos joudut perumaan osallistumisesi

Poisjäännit tulee ilmoittaa perjantaihin asti susku.jarvisalo(at)gmail.com ja kisapäivänä vastaavalle koetoimitsijalle. Kisamaksujen palautukset anotaan lomakkeella, jonka liitteeksi laitetaan esimerkiksi todistus koiran kiimasta, eläinlääkärintodistus tai lääkärintodistus. Lomake liitteineen lähetetään postitse osoitteella Sari Valtonen, Laitilantie 28 D 1, 71800 Siilinjärvi tai sähköpostilla sari.valtonen(at)kolumbus.fi. Anomukset tulee toimittaa viikon kuluessa kisoista. Täytä lomake huolellisesti: epäselvissä tapauksissa veloitamme 5 euroa. Todistuksia ei oteta vastaan kisapaikalla!
> Osallistumismaksun palautuslomake (pdf)
> Todistus koiran kiimasta (pdf)

https://alvarpet.com/