Hukka-Putken syyskausi alkaa 5.8., jolloin alkaa myös seuraavat kurssimme.
Tälle sivulle kootaan tiedot kursseista ja lyhytkoulutuksista. Haku koulutuksiin tehdään Suomisportin kautta.  Kun kurssien ajankohdat varmistuvat, avataan ilmoittautuminen ja pääset kurssin nimeä klikkaamalla Suomisportin sivulle, josta näet kurssitiedot. Kun olet löytänyt sinulle sopivan koulutuksen, kirjaudu Suomisport-palveluun voidaksesi ilmoittautua.
Kaikki kurssit järjestetään Koiraurheilukeskus SAVOssa.

Lisätiedot: kurssit.hupu@gmail.com

Alkeiskursseja ennen on suositeltavaa käydä nuoren koiran kanssa pentukerhoa, jossa koira oppii pohjataitoa, tottuu hallissa treenaamiseen ja pääsee tutustumaan harrastuksiin.
Alkeiskursseja on suunnitteilla kaksi. Mikäli ryhmät eivät täyty, yhdistetään ryhmät yhdeksi ryhmäksi. Mikäli junioriohjaajia (alle 18-vuotiaita) ilmoittautuu vähintään 3 muodostetaan heille oma junnujen alkeiskurssi.

Kursseille osallistuminen vaatii pääsääntöisesti Hukka-Putken jäsenyyden. Voit liittyä jäseneksi kurssipaikan varmistuttua.
Pentukerho ja yhteistyökurssi ovat lyhytkoulutuksia, joihin ei vaadita jäsenyyttä.
Kurssit maksetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostitse kurssin alettua.

Itsenäinen treenioikeus: Kurssilaiset jotka ovat Hukka-Putken jäseniä voivat lunastaa kurssin ajaksi treenioikeuden Koiraurheilukeskus SAVOn kentille hintaan 45 € / kk, jumppahuoneeseen hintaan 20 € / kk.
Lisätiedot: toimisto@hukka-halli.com

Huomaa myös popup-treenit joihin voit tulla treenaamaan, mikäli irtotunnit sopivat sinulle vakituista treenipaikkaa paremmin tai voit tulla myös kokeilemaan lajia ilman aiempaa kokemusta. Agilityn tutustumistunti on 1.7.
Popup-treenit ilmoitetaan Hukka-Putken fb-sivulla.