Olet tässä: Tietoa seurasta » Jäsenedut

> Kaikki tiedotteet

Tapahtumia

> 11.7.2018 Epäviralliset agilitykilpailut
> 9.8.2018 Epäviralliset agilitykilpailut
> 18.-19.8.2018 Viralliset agilitykilpailut
> 25.-26.8.2018 Koulutusohjaajan peruskurssi (2. osa)
> 17.-18.11.2018 Viralliset agilitykilpailut, joukkue-PiirM

> 26.-27.1.2019 Viralliset agilitykilpailut

> 16.-17.3.2019 Viralliset agilitykilpailut
> 25.-26.5.2019 Viralliset agilitykilpailut
> 24.-25.8.2019 Viralliset agilitykilpailut
> 16.-17.11.2019 Viralliset agilitykilpailut
 

Jäsenedut

Edustusvaatteet

Hukka-Putki tilaa jäsenille 1–2 kertaa vuodessa edustusvaatteita seuran logolla varustettuina. Tilatessa isomman erän saamme reiluja alennuksia tuotteista. Jäsenet saavat edullisesti laadukkaita kisa- ja ulkoiluvaatteita sekä juoksukenkiä, joten yhteistilauksiin kannattaa osallistua! Seura-asujen mallit saattavat vaihdella vuosittain.

> Edustusasut

Avainetu

Avainedun saa, jos on vähintään 60 Hupu-pistettä kerättynä kahden edellisen harjoituskauden aikana. Osittaisen avainedun saa keräämällä kahden edellisen harjoituskauden aikana 30 pistettä ja maksamalla avaimesta lisäksi 50 €. Talvikaudella avainetu koskee vain Musti ja Mirri Areenaa. Kesäkaudelle avainedun ansainneet saavat Areenan avaimen lisäksi myös Sorsasalon koirakentän avaimen käyttöönsä.
 
Koulutusohjaajat, jotka sitoutuvat kouluttamaan vähintään yhden kurssin tai kouluttamaan vakioryhmää puoliksi jonkun toisen kouluttajan kanssa, saavat automaattisesti käyttöönsä avaimen kyseiselle koulutuskentälle ja harjoittelukaudelle. Kouluttamalla ryhmän yksin saa avainedun sekä kyseiselle että seuraavalle harjoittelukaudelle.

Osallistumismaksut arvokisoihin

Seura tukee yksilö-SM- ja MM-karsinnoissa edustaneita koirakkoja maksamalla heidän osallistumismaksunsa. Tuki anotaan jälkikäteen, kuitenkin viimeistään 20.9. mennessä.

Valmennustuki

Koulutusohjaajat saavat valmennustukea 50 € vuodessa. Tuen voi käyttää haluamaansa Hukka-Putken järjestämään valmennukseen. Tuen saadakseen tuettavan tulee olla Hukka-Putken jäsen ja edustaa seuraa. Valmennustuen käyttämisestä koulutusohjaajan tulee ilmoittaa sekä kyseisen valmennuksen järjestäjälle että Hukka-Putken kisatoimikunnan valmennuksista vastaavalle henkilölle.
 
> Kisatoimikunnan / valmennuksista vastaavan henkilön yhteystiedot
 
Koulutusohjaajat ovat lisäksi etusijalla kun he ilmoittautuvat omalla kustannuksellaan Hukka-Putken järjestämään valmennukseen.

Koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakurssit

Seura maksaa agilityn koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakurssien osallistumismaksut kuittia vastaan, ja järjestää mahdollisuuksien mukaan lisäkoulutusta. Seura maksaa mahdollisuuksien mukaan myös muiden koulutusten osallistumismaksuja (esimerkiksi järjestysmieskurssi, ratamestarikurssi) hallituksen päätöksellä, mikäli koulutus hyödyttää seuran tehtävissä toimimista. Tuen saadakseen tuettavan tulee olla Hukka-Putken jäsen ja edustaa seuraa.

Matkakulut

Seuran tehtävissä ajetuista matkoista voi hallituksen päätöksellä anoa kulukorvausta. Kilometrikorvausta maksetaan 25 senttiä/kilometri. Koulutusohjaajille ei makseta kilometrikorvauksia treenien vedosta, mutta tämän suhteen voidaan perustellusta syystä tehdä poikkeus, esimerkiksi jos koulutusohjaajalla ei ole omaa koiraa eikä hän hyödy avainedusta. Matkakulut anotaan viimeistään seuraavan kalenterivuoden tammikuun 15. päivään mennessä.
 
Hallituksen päätöksellä voidaan maksaa tarvittaessa myös päiväraha esimerkiksi kokousmatkojen ajalta.

Osallistumismaksujen ja muiden kulukorvausten anominen

 Korvaukset anotaan rahastonhoitajalta kulukorvauslomakkeella. Mukaan liitetään kuitit.
 
> Rahastonhoitajan yhteystiedot
> Kulukorvaushakemus (pdf)

 

Yhteistyössä


 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy