Olet tässä: Tiedotteet

Jenna Caloaderin koulutusta 1.-2.3.2014

25.11.2013


Hukka-Putki tarjoaa koulutusta maaliskuussa 2014:
Jenna Caloader tulee Kuopioon :)

SM Mini2011-voittaja Jenna on tulossa kouluttamaan meitä Hupulaisia jälleen maaliskuussa Musti ja Mirri Areenalle. La-su 1-2.3.2014 on varattu halli 4 ryhmälle, jokaisessa ryhmässä 4 koirakkoa ja kesto 2 h/ryhmä.

Jenna ottaa koulutukseen tasoltaan ihan möllikoirakoista kolmosluokassa kisaaviin, joten se ei rajoita osallistumista lainkaan! Ryhmät pyritään tietenkin jakamaan näitä tasoluokkia vastaaviin ryhmiin.

Jenna on ollut palautteen mukaan hyvin pidetty, kannustava ja erittäin taitava kouluttaja. Hän on kouluttanut nuoresta iästään huolimatta jo monet vuodet sekä ympäri Suomea että myös ulkomailla. Hän on voittanut shetlanninlammaskoiransa Neonin kanssa vuonna 2011 Suomen mestaruuden miniluokassa ja edustanut Suomea European Openissa useampana kesänä, saavuttaen siellä loistavia tuloksia.

Jenna siis sekä kouluttaa että kisaa, mutta myös pienimuotoisesti kasvattaa shetlanninlammaskoiria. Voit tutustua häneen osoitteessa www.minimonsin.blogspot.com.

Valmennuksen hinta täsmentyy lähempänä ajankohtaa. Hukka-Putken aktiiviset koulutusohjaajat tulevat saamaan valmennuksen hieman edullisemmin, ja ovat muutenkin etusijalla valmennukseen.

Otan jo nyt vastaan SITOVIA ilmoittautumisia valmennukseen, ilmoittautumiset viimeistään 9.2.2014.

Laitathan minulle postia osoitteeseen rautio.jaana1973(at)gmail.com

Ja maaliskuuta odotellessa toivotan tähän väliin vielä oikein hyvää joulunodotusta sekä rauhallista joulua 2013 :)

- Jaana & Iisa & Into & Helga

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy