Olet tässä: Tiedotteet

Haaveena oma halli - miten sinä voisit auttaa toteuttamaan tämän?

27.10.2017


Olisiko sinustakin hyvä idea, että Hukka-Putkella olisi ikioma halli?

Että meillä, meidän omalla yhdistyksellä olisi puolilämmin, keinonurmipohjainen, kisamittainen halli ja lämmin kahvio/luentotila Sorsasalossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, lenkkimaastojen keskellä, ulkokenttien vieressä ja ison parkkialueen lähellä? Entäs, jos kerron että Hukka-Putken sataprosenttisesti omistama halliyhtiö Hukka-Halli Oy maksaa joka vuosi vuokraa Väliköntien tiloista vähintään 80 000 €, summa josta esimerkiksi viidessä vuodessa kertyisi 400 000 €? Eikös ala kuulostaa aika järkevältä suunnitelmalta, HuPun oma halli?

Haaveet eivät kuitenkaan toteudu, ellei niitä toteuteta. Meillä on Hupussa loistoporukka ihmisiä, nuoria ja vanhoja, tuoreita ja fossiileja jotka tekevät oman osansa ja enemmänkin sen eteen että meillä kaikilla olisi hyvä harrastaa. Tämän kokoluokan projekti tarvitsisi kuitenkin yhteisen tahtotilan ja veto(tai työntö…)apua koko jäsenistöltä, myös tämänhetkisen aktiiviporukan ulkopuolelta. Miten sinä voisit auttaa toteuttamaan tätä haavetta? Onko sinulla kokemusta rakennushankkeista tai projektinjohtamisesta? Rahoitushakemusten tekemisestä? Tunnetko maansiirtourakoitsijoita, arkkitehtejä, rakennusfirmoja, putkimiehiä? Oletko sukua sellaiselle?

Ensisijaisesti tarvitsisimme vetäjän hallityöryhmälle ja/tai asiantuntemusta rakennusprojekteista, avuksi toteuttamaan hanketta vuosien 2018-2019 aikana. Meillä on jo aktiivisia ja innokkaita ihmisiä valmiina antamaan oman panoksensa työryhmän toimintaan: asiantuntijoita löytyy vähintäänkin agilityn, kaluston, rahoituksen, lakikiemuroitten, palaveripullien, tapahtumien järjestämisen ja yleisen säätämisen osalta. Paperisodan pyöritykseen meillä on osa-aikainen sihteerikin, ja taustaselvityksiä, rahoitusneuvotteluja, jopa hankesuunnitelma pitkälti tehtynä. Hallia ei ole tarkoitus itse rakentaa vaan rakennuttaa eli vasaran varteen ei tässä ketään pakoteta, vaan viemään hanketta eteenpäin –sopimaan, suunnittelemaan, selvittämään ja päättämään asioita, tavoitteena muutto omaan halliin talvikaudelle 2019-2020.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Katilta – yhteydenotto ei sido mihinkään ja kaikki apu, henkinenkin, on tervetullutta. Voit myös tulla paikalle HuPun vuosikokoukseen Musti ja Mirri Areenan luentotilaan maanantaina 6.11. klo 18, siellä meitä on jo monta haaveilijaa paikalla!

kati.huttunen.koti(at)gmail.com
p. 044-5293505- Kati, Hukka-Halli Oy:n puheenjohtaja

Jaa

Yhteistyössä
 

Palautetta?

Powered by Hurja Solutions Oy